VI VILL INTE BARA GE DIG ETT BOENDE, VI VILL GE DIG EN HELT NY LIVSSTIL.

Att bo i ett Lifetime Home innebär att du får ett förstahandskontrakt i ett nybyggt toppdesignat hus, där du kan hyra en halv villa eller en minivilla för det lilla hushållet,

båda till en otroligt fördelaktig hyra. Inte nog med det. Vi erbjuder dig också en enkel "plug'n'play"- lösning på livet, samlat i en app som förenklar alla dina vardagliga bestyr. Vi kallar det All Inclusive. Allt du behöver göra är att betala hyran, resten sköter vi.  

HYR, DELA OCH 

FÖRENKLA LIVET!

På Lifetime bygger vi villor med stort fokus på teknologi, design och funktion. Självklart har vi även tagit in miljön i ekvationen och bygger därför sk. lågenergihus i svenskt trä med tjocka väggar, luftåtervinning och solceller på taket. Detta för att hjälpa moder jord och minska driftkostnaderna för våra boenden på samma gång. 

Dessutom ritar och bygger vi villor med lite större boendeytor än vad man normalt gör, mellan 100 och 130 kvm per hushåll. Varje villa har också en egen parkering och en privat tomt med uteplats för att värna om den privata sfären. Våra villor är helt unika, det finns idag inget liknande och vi hoppas du ska älska att bo hos oss.

 

Anmäl ditt intresse redan idag.

 Att rita ett Lifetime-hus är en skön  utmaning då design, väldisponerade  ytor, fina och hållbara material och  "smart living" ska gå hand i hand. Det  känns spännande att få vara med och skapa  nästa generations boende. Medvetna hus för medvetna människor.

Jan Sifvert, Arkitekt

ÄR DU VÅR HYRESGÄST?

Du tror på en holistisk livsstil, gör medvetna val och bryr dig om dina medmänniskor, din miljö och omgivning. Du gillar idén om att hyra och vill gärna vara med och bygga den nya tidens "community living". Du kanske vill bidra till att rädda planeten och väljer en hållbar livsstil. Du kanske redan lever ett minimalistiskt liv genom att inte överkonsumera och gillar idén att återvinna och dela med dig.

 

Den nya teknologin ser du som en tillgång och du tror att design är ämnad för användaren. Du och dina grannar vill samåka i elbilar och utnyttja körpooler, tar gärna kommunal trafik och åker bara till jobbet när ni måste, för på hemmakontoret jobbar man bäst. Du tränar, reser, delar inköp, älskar att bo i naturen och hänger med i den snabba utvecklingen.

 

Du är en "Global Citizen", som gärna skulle vilja bo i ett Lifetime Home!

Anmäl ditt intresse redan idag!