VÅR VISION

 

ATT ALLA SKA KUNNA BO OCH LEVA BÄTTRE, BILLIGARE OCH ENKLARE, SAMTIDIGT SOM VI
TAR HAND OM VÅR PLANET.

Vi tror att hyra är framtiden. Inte bara för att de nya amorteringskraven sätter käppar i våra boendehjul, utan för att det kan leda till ett enklare och billigare liv.

Vår drivkraft är att revolutionera bostadsmarknaden med billiga, designade, smarta och miljövänliga hyresrättsvillor. Vi kallar dem Lifetime Homes. 

 

Med ett helt nytt koncept och tänk vill vi bygga framtidens hyresbostäder till den stora massan människor i Sverige. Vi vill med innovativa lösningar och ny teknik förbättra människors boendekvalitet, se till att hus byggs och drivs helt miljövänligt, gärna ”off the grid ”, och därmed lösa några av våra största samhällsproblem på ett bräde: billigare bostäder, en bättre miljö och mer tid i vardagen. Vi sätter tilltro till den nya delningsekonomin, som spelar en av huvudrollerna i vårt koncept. Vi arbetar med en holistisk affärsmodell och vill därmed slå ett slag för minskad bostadsbrist, ett bättre klimat och en skönare och mer hälsosam livsstil för alla.

 Vi handlar saker vi inte behöver, med  pengar vi inte har, för att imponera på  människor vi inte känner… det är hög tid  för oss alla att byta till en mer hållbar  livsstil och istället fokusera på vad vi som  individer och Moder Jord behöver och  mår bra av! Därför har vi skapat  konceptet Lifetime Homes. 

Christopher Sifvert, VD och grundare.